Welkom op de website van reddingboot Suzanna.


Uitwaaien op het Wad of op de Noordzee met deze historische reddingboot maakt uw dag onvergetelijk. Even Schiermonnikoog aandoen, onderweg langs de zeehondenbanken of iets

ruiger door het Westgat naar het booreiland. Kortom lekker genieten van deze stoere boot in

een prachtige omgeving. 

http://www.youtube.com/watch?v=9BiFlbspBnc

met de Suzanna boven Terschelling, windkracht 7

Neem ook een kijkje op:

http://www.knrm-lauwersoog.nl

Wij organiseren ook samen met de Stichting Reddingboot DR. Ir. S.L. Louwes i.o. vaartochten op het Wad en de Noordzee. Totaal kunnen er 24 personen opstappen. Een unieke kans!!!

Kijk op  onze gezamenlijke website  www.reddingboten.com


                                      WORKSHOP OVERLEVEN OP ZEE

Workshop overleven op zee wordt georganiseerd vanaf de reddingboot Suzanna.

De workshop wordt gegeven door instructeurs van Water-Works aan boord van de Suzanna.

Water-Works verzorgt sinds 1996 zelfstandig en in opdracht diverse opleidingen en workshops op maritiem gebied, Padi duik opleidingen en cursussen levensreddend handelen, reanimatie en AED. Sinds 2004 is Water-Works gespecialiseerd in de workshop Overleven op Zee.

Voor de workshop Overleven op Zee verzamelen wij bij het KNRM station op Lauwersoog waar u uitleg krijgt over de reddingboot Suzanna. Daarna worden de motoren gestart en varen we via de Waddenzee naar het Westgat, het meest beruchte zeegat van Nederland. Onderweg krijgt u uitleg over het wad, maar ook over veiligheid aan boord en van het belang van de KNRM. Daarnaast wordt u rondgeleid door het schip, o.a. door de machinekamers en de stuur- en radiohut. Tijdens de terugreis gaan we ons gereed maken om het schip te verlaten! U leert wat u moet doen als een schip dreigt te zinken en hoe u moet overleven op zee . U krijgt een warm droogpak en reddingvest aan en gaat op een veilige plek overboord. U leert hoe u gebruik moet maken van een reddingsvlot en de uitrusting die daar bij hoort. Een actieve en leerzame ervaring. Over de veiligheid tijdens de oefening hoeft u niet in te zitten, de Suzanna, haar bemanning en de instructeurs blijven dicht bij u in de buurt.  Deze workshop is niet alleen voor watersporters maar ook o.a. voor de fun met familie, vrienden, collega’s of teambuilding. De workshop duurt ongeveer 4 uur en kost € 750,= totaal.

Maximaal 12 personen per workshop.

Contact:

Telefoon:  Robert van Foeken 06 53 67 82 42 of  Rudy Westra 06 51 90 20 49

Email:       workshop@steemar.com